Over mij

Hallo lieve lezers,

Ik ben Anke, een 20-jarig meisje met een grote liefde voor kleren en make-up. Ik kom uit een kleine gemeente in Antwerpen en ben net begonnen aan de studie verpleegkunde. Buiten mij interesse in de biologie en het zorgaspect heb ik ook een enorm grote liefde voor kleren en make-up.

Mijn lievelingskleur is roze, ik ben een echte girly-girl. Shoppen doe ik het allerliefst. Ik kan uren in winkelstraten dwalen en ben echt een klein kindje in een speeltuin als ik “HET” kledingstuk heb gevonden. Ik heb een slechte gewoonte dat ik nogal snak naar luxe merken, maar jammer genoeg kan mijn studentenjob al men wensen niet vervullen waardoor ik ook low-budget kleren en producten gebruik. Hiervan hou ik jullie dus allemaal op de hoogte op mijn blog.

Welkom op Think Like Pink, hier zal ik dus geregeld artikels plaatsen over alles wat mij interesseert en dat is toch behoorlijk veel. Buiten mijn liefde voor beauty en fashion heb ik ook nog een liefde voor alledaagse dingen wat ik dan onder lifestyle plaats. Dit kan gaan van een boekreview tot een leuk receptje. Verder veel leesplezier en ik hoop dat ik op één of andere manier toch een inspiratiebron kan zijn voor jullie.

Veel liefs, Anke

P.S Heb je vragen, opmerkingen of misschien wel een verzoek dan kan je me altijd bereiken op het e-mailadres thinklikepink.blog@hotmail.com. Ook als je met me wil samen werken dan laat je maar iets weten. Ik beantwoord al julie mailtjes altijd met veel plezier en zo snel mogelijk

Een gedachte over “Over mij

  1. Pingback: ‘All glory comes from daring to begin’ | thinklikepink

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s