Louise

Hallo beste lezers,

Ik ben Louise, de co- founder van de blog Think Like Pink. Ik ben een 19 jarige die graag experimenteert met beauty en haarkleur. Ik heb al elke haarkleur gehad dat je maar kan verzinnen. Momenteel ben ik blond, maar dat kan nog snel veranderen. 🙈 Ik woon momenteel in een klein dorpje in de provincie Antwerpen en samen met Anke studeer ik verpleegkunde.

Op deze blog deel ik al mijn interesses. Het zal je wel opvallen dat mijn grootste interesse beauty en make- up is. Mijn interesse in make- up is verspreid over high end producten en drugstore, goedkopere producten. Naast beauty hou ik ook veel van fashion en alledaagse creatieve dingen die ik plaatsen onder lifestyle. Omdat ik zo veel hou van creativiteit, ben ik begonnen met deze blog. Het is een geweldige uitlaatklep die ik heb naast mijn opleiding en studentenjob.

Als je nog vragen hebt over mij of voor mij, uw vragen zijn altijd welkom en ik zal ze zo snel mogelijk beantwoorden! Alvast bedankt om onze blog te bezoeken en hopelijk heb je er veel geniet van. 😘

Veel liefs, Louise

P.S Heb je vragen, opmerkingen of misschien wel een verzoek dan kan je ons altijd bereiken op het e-mailadres thinklikepink.blog@hotmail.com. Ook als je met ons wil samen werken dan laat je maar iets weten. We beantwoorden al jullie mailtjes altijd met veel plezier en zo snel mogelijk.