Louise

Hallo beste lezers,

Ik ben Louise, de co-founder van de blog Think Like Pink. Ik ben een 20 jarige die graag experimenteert met beauty. Op de foto ben ik de blonde, maar of ik blond blijf dat weet ik niet. Ik experimenteer graag met mijn haar en heb dus al elke haarkleur gehad dat je maar kan voorstellen. Ik woon momenteel in een klein dorpje in de provincie Antwerpen en samen met Anke studeer ik verpleegkunde.

Op deze blog deel ik al mijn interesses. Het zal je wel opvallen dat mijn grootste interesse beauty en make-up is. Mijn interesse in make-up is heel ruim en gaat van high end producten tot drugstore en goedkopere producten. Naast beauty hou ik ook veel van fashion en alledaagse creatieve dingen die ik plaatsen onder lifestyle. Omdat ik zo veel hou van creativiteit, ben ik samen met Anke deze blog begonnen. Het is een leuke uitlaatklep die enorm verschilt van mijn opleiding en studentenjob.

Als je nog vragen hebt over mij of voor mij, je vragen zijn altijd welkom en ik zal ze zo snel mogelijk beantwoorden! Alvast bedankt om onze blog te bezoeken en hopelijk geniet je ervan. 😘

Veel liefs, Louise

P.S Heb je vragen, opmerkingen of misschien wel een verzoek dan kan je ons altijd bereiken op het e-mailadres thinklikepink.blog@hotmail.com. Ook als je met ons wil samen werken dan laat je maar iets weten. We beantwoorden al jullie mailtjes altijd met veel plezier en zo snel mogelijk.

Advertenties