Anke

Hallo lieve lezers,

Ik ben Anke, de ene helft van deze blog. Ik ben 23 jaar, heb een gigantische grote liefde voor alles wat met beauty te maken heeft, noem me gerust een makeup hoarder, ik zal er niet boos om zijn. ☺ Verder heb ik ook een passie voor decoratie en interieur. Maar ook food heeft een plaatsje in mijn hart overwonnen. Ik kom uit een kleine gemeente in Antwerpen en ben samen met Louise bezig aan de opleiding verpleegkunde.

Je zou denken dat ik een echte shopaholic ben en uren in de winkelstraten doorbreng, maar dan heb je het mis. De laatste jaren shop ik liever vanop de bank in de woonkamer. Ik heb een slechte gewoonte dat ik nogal geneigd ben om luxe merken te kopen, maar jammer genoeg kan mijn studentenjob mijn wishlist niet bijhouden waardoor ik geregeld drugstore producten koop. Hiervan hou ik jullie dus allemaal op de hoogte op onze blog.

Welkom op Think Like Pink, hier zal ik dus samen met Louise geregeld artikels plaatsen over alles wat ons interesseert en dat is toch behoorlijk veel. Wil je nog meer weten over mij, don’t hesitate to ask! Verder veel leesplezier en ik hoop dat ik op één of andere manier toch een inspiratiebron kan zijn voor jou.

Liefs Anke

P.S Heb je vragen, opmerkingen of misschien wel een verzoek dan kan je ons altijd bereiken op het e-mailadres thinklikepink.blog@hotmail.com. Ook als je met ons wil samen werken dan laat je maar iets weten. Wij beantwoorden al jullie mailtjes altijd met veel plezier en zo snel mogelijk.

Advertenties